Alt du trenger innen rekkevidde

Det du bruker tiden din på, er det du bruker livet ditt på.

De fleste arbeidstakere eller hjemmeværende med småbarn har kjent på følelsen av at de trenger noen ekstra timer i døgnet. For å få mest mulig ut av dagene vil vi helst slippe å  bruke for mye tid på transport og logistikk i hverdagen.  Fra Skårersletta er det gang- og sykkelavstand til alle arbeidsplassene i Lørenskog, men det er også enkelt og effektivt å pendle både til Lillestrøm og Oslo. En 20 minutters biltur er innafor, selv for stressede småbarnsforeldre.  

 

Effektive og behagelige kollektivreiser

Selv om du arbeider i Oslo trenger du ikke nødvendigvis å disponere bil for å bo på Skårersletta. Fra nærområdet går det over 190 bussavganger i døgnet, og bussreisen til Oslo tar bare 24 minutter! Slapp av, senk skuldrene og lytt til en spennende lydbok eller favorittpodcasten din. Vips så er du på jobb! Så enkelt kan og bør det være å pendle. Bo så sentralt at du ikke rekker å gå glipp av noen ting.  Er du glad i hovedstadens uteliv er det greit å vite at den komfortable nattbussen tar deg hjem på under en halvtime.

pendler med buss

 

Familievennlig hverdagslogistikk

Skårerslettas beliggenhet er midt i blinken både for de som liker å slumre litt ekstra og for barnefamilier som er travle med morgenstell for store og små. Den nærmeste barnehagen er Solheim barnehage som ligger bare 300 meter fra Skårersletta, og barneskole er heller ikke langt unna. Alle barnas fritidsaktiviteter er også i umiddelbar nærhet og det er enkelt å komme seg ut i naturen.

Lørenskog grenser i nord til Skedsmo, i øst til Rælingen, i sør til Enebakk og i vest til Oslo. Tidligere var Lørenskog kjent som hytteområde for Oslo-folk. Den utbyggingsvernede Østmarka utgjør store deler av kommunen i sør. De fleste innbyggerne bor derfor nord i kommunen. Gårder og åkrer tar opp plassen imellom. Lørenskog har de siste 30 årene gått fra å være en jordbrukskommune til å bli en urban forstad til Oslo, og den er fremdeles et eldorado for den som er glad i sport og friluftsliv.

 

Fra Skårersletta kvartal har du gangavstand til nesten alt du behøver

Skårerhallen, apoteket, legesenteret og matbutikkene er bare noen steinkast unna. Kjøpesenteret Triaden ligger rett ovenfor Skårersletta, og har et bredt utvalg av forretninger og spisesteder for enhver smak. Det flotte kjøpesenteret åpnet allerede i 1988 og med over 500 ansatte er Triaden blant Lørenskogs største arbeidsplasser. Metro Senter ligger i motsatt ende av skårersletta og rommer over 90 butikker, inkludert renseri, skomaker og flotte bowlingbaner. Like ved finner du også Lørenskog Hus, med sitt mangfoldige kulturtilbud.