Et enkelt boligkjøp

Følelsen av å flytte inn i en helt ny bolig er vanskelig å beskrive. Å flytte inn i en helt ny, ubebodd bolig er som å få utdelt hvite ark og fargestifter. Det er en uvurderlig frihet og glede i det å kunne forme og prege sitt eget hjem.  

Boligene vi bygger på Skårersletta tilfredsstiller selvfølgelig alle gjeldende forskrifter og standarder. Dagens høye krav til materialer og byggemetoder sørger for at boligene får optimal isolasjon og inneklima. En ny bolig gir deg ikke bare en mer komfortabel hverdag, du får også forutsigbarhet på løpende kostnader for mange år fremover. Med splitter nye rør og elektriske anlegg behøver du ikke å bekymre deg for noe. Bustadoppføringslova gir deg fem års reklamasjonsrett når du kjøper ny bolig.

Lønnsomt å investere i ny bolig

En av årsakene til at mange forblir i bruktmarkedet er at det tradisjonelt har vært en betydelig prisforskjell mellom nye og brukte boliger. Denne forskjellen i kvadratmeterpris har jevnet seg ut de senere årene. I dag er prisforskjellen mellom brukt og nytt såpass liten at det ofte er klokest å investere i en ny bolig. I eldre boliger er oppussing ofte et eviggående prosjekt. Det er dessverre ikke uvanlig å ta opp et høyt boliglån for å kjøpe en bruktbolig med oppussingsbehov. Mange overvurderer både egen håndverkskompetanse og tålmodighet. Det er vanskelig å leve et godt liv i en bolig som er i dårlig stand! Velger du en bolig i Skårersletta er gulv, vegger og innredning nye og glatte. Det blir mange år til du behøver å tenke på oppussing, og i stedet kan du bruke tid og penger på det som betyr mest for deg!

Du slipper unna budrunder!

Leilighetene i Skårersletta Kvartal selges enkelt og greit til fastpris. Her slipper du nervepirrende budrunder og medfølgende skuffelser. Når du har kjøpt en bolig i Skårersletta Kvartal er du selveier, ikke andelseier. Dette betyr at du har friheten til å selge, belåne eller leie ut leiligheten som du selv ønsker. Som selveier er din bestemmelsesrett over boligen din tilnærmet ubegrenset. Det er også verdt å huske at du bare betaler dokumentavgift for tomteprisen når du kjøper ny bolig, ikke for hele huset eller leiligheten. Kun 10 prosent av kjøpssummen skal innbetales når du signererer kjøpskontrakten. Ettersom resten av kjøpssummen ikke skal innbetales før overtagelse har du romslighet til å kunne planlegge og gjennomføre salget av din nåværende bolig.

Våre eiendomsmeglere tar gjerne en prat med deg vedrørende lån og finansiering