Ja til et enklere liv!

Hva skal til for at du skal kunne si at du lever et lykkelig liv? Tar arbeidet med hus og hage for mye tid og energi som du heller kunne tenkt deg å bruke til hyggeligere aktiviteter? Kanskje er det nettopp denne leiligheten i Skårersletta Kvartal som er svaret. Bli med opp en tur, da vel!

Se for deg å bo i denne flotte leiligheten der du har plass til et bekymringsløst, behagelig og sosialt liv. Denne 4-roms leiligheten er en unik gjennomgående endeleilighet på 114 kvm med fantastiske lysforhold og to store, private balkonger på hele 19 kvm hver der du har sol hele dagen. Her har du god plass til å skape din egen grønne oase med planter i krukker og blomsterkasser, så blir ikke savnet etter hagen for stort.

Leiligheten inneholder entré med adgang til en praktisk bod, et lekkert og romslig bad og to soverom til eventuelle barn, barnebarn eller gjester som du ønsker skal bli en stund. Fra entréen kommer du inn i en stor, lys og flott stue, med utgang til den ene balkongen. Denne vender inn mot den hyggelige felleshagen, og her kan du nyte solfylte ettermiddager og sene sommerkvelder.

Fra stuen går du videre inn i det luftige kjøkkenet og spisestuen på hele 30 kvm. Her har du god plass til et stort spisestuebord som har plass til mangt et festlig lag med hele vennegjengen. Skyvedørene mellom stue og kjøkken gjør at du kan velge å stenge av om du skulle ha behov for en litt privat sone.

Fra spisestuen har du adgang direkte ut på den andre av leilighetens to balkonger, der du får solen inn tidlig på formiddagen. Her inntar du lange søndagsfrokoster og kanskje du møblerer med en solstol eller to? Ved leggetid tusler du inn på ditt master bedroom der du har godt med garderober og et eget privat bad.
Vannbåren gulvvarme gjør at leiligheten oppleves lun og god for nakne føtter, og moderne ventilasjon sørger for at du har et optimalt inneklima året rundt. Bra for trivselen, bra for helsen. I kjelleren har du en praktisk sportsbod, så har du plass til å oppbevare alt du trenger.

Så, hva venter du på? 

Tenk at du slipper å grue deg til å måke snø når du våkner en morgen etter et kraftig snefall. Og at du slipper følelsen som følger med når du igjen utsetter maling av huset til neste år. 
Selg huset og kjøp deg en lettstelt, moderne, lys og vedlikeholdsfri leilighet i Skårersletta Kvartal! 
Så kan du bruke tiden du tidligere benyttet på vedlikehold og forefallende arbeid på huset til å kose deg og gjøre bare det DU har lyst til!

På Skårersletta er det kort vei til marka, med ypperlige forhold for turer til fots, på sykkel og ski. Det finnes badeplasser i sykkelavstand, golfbanen på Losby er kun en liten sving unna. Hele to kjøpesenter i gangavstand har alt du trenger, og endel annet i tillegg. I gangavstand finner du også Kulturhuset med bl.a. kino og bibliotek og det er flere spisesteder i området hvis det frister.
Hyppige bussforbindelser til Oslo sentrum eller til Gardermoen om du er reiselysten, er naturligvis et pluss.

Kom på visning, se modellen av prosjektet og ta en hyggelig prat med megler.

Vi sees!