Komplett kvartal - Nå lanseres siste byggetrinn!

Skårersletta Kvartal har vist seg å være et veldig populært og attraktivt prosjekt! Det er derfor  med stor glede vi nå legger ut Bygg E for salg. Bygg E er det siste byggetrinnet i prosjektet som  omkranser det private parkanlegget alle beboerne vil ha glede av.

Skjermet beliggenhet og solrike boliger.

Midt i Lørenskog blir Skårersletta kvartal stedet du gleder deg til å komme hjem til. Bygg E ligger skjermet fra hovedveien på Skårersletta og er siste byggetrinn i dette prosjektet. Finner du din fremtidige bolig her vil du slippe å bo på en byggeplass, og naboene dine vil allerede være etablert i de øvrige bygningene når du flytter inn.

Leilighetene i bygg E har alle vannbåren gulvvarme, gjennomtenkte arealeffektive løsninger samt en eller flere balkonger og bad. Flere av leilighetene er gjennomgående med to uteplasser og får lys inn i leiligheten fra tre ulike sider. De som investerer i en fremtid her kan glede seg til både frokost- og kveldskos på de romslige balkongene i sommerhalvåret!

Et hjem du vil samle familien i.

Bygg E kjennetegnes av store og romslige leiligheter som passer godt til deg som ønsker å flytte fra enebolig men fortsatt vil ha plass til å ha familien på besøk. Det blir både 2, 3 og 4-roms leiligheter, flere med direkte inngang til bad fra hovedsoverommet. Med flere soverom tilgjengelig kan storfamilien samles i ferie og høytider!